fredag, juli 17, 2009

Braskande löpsedel

"Gnosjöbor aktiva i valet till Kyrkomötet" står det med stora bokstäver i dag torsdag 16 juli på Värnamo Nyheters löpsedel, och hänvisar till artikeln Liberaler laddar inför kyrkovalet.

Den braskande nyheten är den att bland nuvarande och tidigare Gnosjöbor är vi fyra kandidater som figuerar på FiSKs lista till Växjö stiftsfullmäktige och tre av oss även på Kyrkomöteslistan.

Nyhetstorkan i semestertid ger faktiskt oanade möjligheter att komma ut med budskapet. Dessutom har ju folk tid att läsa när man har semester.

Det intressanta är också att det är endast FiSK(ar/e) från Gnosjö församling som kandiderar till stiftsfullmäktige och kyrkomötet. Ingen annan nomineringsgrupp har någon kandidat från denna församling till de högre kyrkliga nivåerna.

2 kommentarer:

Sömsmånen sa...

Jag läste det du skrev om våndan och glädjen med att sitta framför datorn med sitt sociala liv. För mig - som är nyligen omvänd och söker efter likasinnande kristna - är det en fröjd att hitta en blogg som din. Tack för att du bloggar!

Annika Stacke sa...

Vad roligt du tycker så, Anna! Gud välsigne dig i din nyfunna tro, och jag hoppas du har och får många likasinnade vänner!

Mitt foto
Jag heter Annika Stacke, och med gnosjöandan i mina gener tror jag det mesta är möjligt. Jag är präst i Svenska kyrkan i Lammhult mitt i Småland och Växjö stift. Bor i prästgård som numera är min. Företaget Stacke Media AB, som jag sjösatt, sysslar med videoproduktion.